mandag den 21. september 2009

Så er det tid til at blogge.
Blogge....
Hmm alle de nye ting man finder på bare fordi man lever sit liv i et andet land.

For livet er det samme.. Ja faktisk! Dog har manden "ferie" og passer børnene - så morgenstund har guld i mund. GULD betyder i denne sammenhæng fred til bad - fred til mad og ikke mindst tid til at hoppe på jernhesten og trampe sig de få kilometer til arbejde. Med udsigt til smuk natur og masser af vand.. Bilerne og busserne der farer forbi kan man jo vælge ikke at se - og alligevel holde øje med så man kommer helt frem.
Arbejde... Fred!!
I virkeligheden super svært med denne fred - at blande sig uden om - ikke at være klog osv. Så nyder freden til at kunne tjekke en mail og drikke en ekstra kop kaffe istedet for at være super klar overskudsagtig chef fra morgenstunden.. Kan jeg vænne mig til det NEJ!
Så spændene hvad der sker når det sande jeg kommer frem.. Energi sprederen istedet for stille mig :-)

Ankomsten har været fuldstændig fantastisk. Ikke et ondt ord om det.. Rejsen underlig. Der var ikke en navlestreng til Danmark der skulle kappes. Nærmere et elastik der på en eller anden måde trak retur - så det var svært at fatte hvad vi havde gang i - lige indtil vi kom ombord på en lille propel flyver. Uhyggelig tur hvis ikke det var for den fantastiske udsigt til Grønland.. Jeps bare Grønland.. Sikke en natur!! Slog fuldstændig tanker og elastikker væk - så vi var klar til at ankomme da vi nåede jorden..

Kruset er tomt - må fylde op og arbejde videre....