tirsdag den 14. december 2010

Frygtede spørgsmål # 1 - mulige svar

Godt inspireret af de fantastisk indlæg på http://udenreturbillet.blogspot.com/ og opfordring til at bidrage med gode råd fik jeg endelig gang i min egen blog igen..
Så Lykke :o)
Det er jo lige det - findes der nogle gode råd... Hos os ved begge piger at børn kommer ud af tissekonen (altså nu skriver jeg lige i det det hedder når vi har de snakke :o)De ved også at børnene bliver lavet af mor og far sammen. OG at de kommer når man elsker hinanden. Eva har forsøgt at få flere detaljer - hvilket iøvrigt er hylende morsom når det går ud over hendes far - men indtil videre acceptere hun at de bare kommer. Måske tror hun man sådan selv bestemmer. Jeg skal huske at dele ud af erfaringen når den kommer.


Der er meget bolle snak efter skole start, så en eller anden dag! Vi er begyndt at forberede lidt - vi snakker meget om at man har flere huller på kroppen men det er kun munden man putter noget i. Har altså hørt alt for mange dårlige historier til at jeg kan overskue de skal til at lege for meget doktor!!! Den snak er iøvrigt udledt af at majse en dag til gymnastik med børnehaven valgte at proppe et stykke plastik - hun på mystisk vis havde fået af sin vandflaske i næsen - og det skal man jo ikke.. Heldigvis endte historien der med et ordentligt nys der fik plastik og snot ud i kaskader!! Til stor fornøjelse for pædagogerne, der ligesom ikke orkede endnu engang at ringe efter os...

Det gjorde de nemlig for nogle uger siden, da Majse tumling igen igen faldt og slog sig, men så denne gang besvimmede efter faldet - og tissede i sine bukser. Ja hvis nogen er lidt belært i den slags, så kan det faktisk betyde at man har epilepsi. Så endnu en tur på Sana (sygehuset i Nuuk) med Majse. Hvilket resulterede i en grundig undersøgelse - og snak om at man ikke udreder for epilepsi pga en besvimmelse men vi skal selvfølgelig holde øje med om hun besvimmer igen.. ØH JA mon ikke!!! og så fik vi taget en stribe blodprøver, der skulle vise om alt er ok.

(det krævede desværre 3 forsøg og en meget skræmt Majse - og mor... se lige hendes arm)








Det er det heldigvis.. Nu følger vi op med zoneterapi bare fordi - og jeg siger jer...... Drop julegaverne og forkæl jeres børn. Hun er helt salig imens. Så sødt....
Mor jeg synes også Eva skal prøve at få masseret sine fødder :o)

Hmm måske zoneterapi til mor og far mens de forklarer hvordan alt det med bien og blomsten egentlig fungere....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar